А1 предлага нова лятна оферта за телевизори на супер цени ​

  • Вземи нов телевизор с отстъпка до 240 лева от А1
  • Избирай между модели на Philips, Kivi, TCL и Sony
  • Купи с план от А1

До края на август А1 предлага селекция от смарттелевизори на промоционални цени. При покупка в брой с план ​ от А1, клиентите на телекома ще могат да се възползват от отстъпка до 240 лева, в зависимост от устройството, което изберат. Кампанията обхваща модели на марките Philips, Kivi, TCL и Sony, които могат да бъдат намерени в магазините и онлайн на A1.bg.

Кои телевизори участват в кампанията

Philips

Моделите Philips 43PUS8518/12, Philips 50PUS8518/12, Philips 55PUS8518/12 също са част от промоционалната кампания на А1. Тези 4K QLED Ambilight телевизори идват с LED светлини зад екрана, които реагират на това, което зрителите гледат и ги потапят изцяло в случващото се. Устройствата са снабдени и с Dolby Atmos за кинематографичен звук, който се разполага в пространството около вас и Philips Pixel Precise Ultra HD система, която оптимизира качеството на картината, докато QLED технологията повишава яркостта и контраста, осигурявайки завладяващо HDR изживяване с по-широк спектър от цветове.

Цените, на които смарттелевизори Philips Ambilight могат да бъдат закупени в брой, са 649,99 лева за 43-инчовия (намален от 799,99 лева), 759,99 лева за 50-инчовия (намален от 899,99 лева) и 819,99 лева за 55-инчовия модел (намален от 949,99 лева).

KIVI TV

Смарттелевизор KIVI 32H735QB също може да бъде взет с лятна отстъпка от А1. Моделът притежава елегантен безрамков дизайн и компактен 32-инчов екран с честота на опресняване 60Hz. KIVI 32H735QB също идва с Dolby Audio за висококачествено звуково изживяване. Телевизорът се предлага с дистанционно с Xplore TV бутон от А1 и може да бъде закупен в брой със 70 лева отстъпка на цена от 269,99 лева.

Sony

Друго устройство в лятната промоционална кампания на А1 е смарттелевизорът Sony XR55A80LAEP. Моделът разполага с 55-инчов 4K Ultra HD екран и операционна система Android OS. Устройството предлага забележителна картина, благодарение на системата XR OLED Contrast Pro, която подобрява контраста, както и Acoustic Surface Audio+™ за ясен звук, идващ директно от екрана. Цената му до края на месеца ще бъде намалена с цели 240 лева – от 3339,99 лева на 3099,99 лева.

TCL

Част от специалната селекция на А1 през август са две устройства на TCL – 55C745 QLED и 43P71B.

TCL 55C745 QLED разполага с 55-инчов екран с 4K HDR PRO резолюция и стилен безрамков дизайн. Благодарение на най-съвременната технология Quantum Dot, този телевизор предоставя истински кинематографски цвят, a с 144Hz естествен дисплей ще се насладите на бързо движещи се изображения, като спортни или екшън филми, с реалистична плавност. Смарттелевизорът използва и висококачествената аудио система Dolby Atmos, която осигурява безупречен триизмерен звук и ви дава възможност да почувствате по-силна връзка с героите, когато гледате любимите си предавания и филми или слушате най-обичаните си песни. Моделът предлага множество иновативни функции, сред които интегрираният гласов Google асистент, както и Google TV, което ви осигурява достъп до неограничено съдържание с най-високо качество.

TCL 43P71B от своя страна идва с 43-инчов LED екран, 4K ULTRA HD резолюция, Dolby система за звук и картина, Game Master 3.0 и Google TV. Този модел е подходящ избор за всички, които търсят достъпен многофункционален телевизор с прецизна Full HD картина. Устройството съчетава модерен дизайн с практични умни функции, което го прави идеален за домашно кино и ежедневна употреба.

През август TCL 55C745 QLED се предлага от А1 на намалена цена от 1079,99 лева при покупка в брой, а TCL 43P71B – на цена от 539,99 лева.

Всички модели, включени в промоцията, могат да бъдат разгледани на A1.bg.

Какво да гледате през август?

Олимпийските игри

Тази година едно от събитията, които приковават публика от цял свят пред телевизионните екрани, несъмнено са Олимпийските игри в Париж. Широка гама от спортове, поставяне на световни рекорди, незабравими моменти и купища емоции, събрани в 19 дни. А какво по-хубаво от това да гледате невероятните възможности на любимите си атлети на 4K?


Press Release_TV Digital Campaign_07.08.2024.docx

DOCX - 144 Kb

 

Получавайте актуална информация в пощенската си кутия

С кликването си върху бутона "Абонирайте се" потвърждавам, че съм прочел(а) и приемам Политика за поверителност.

Относно Newscenter A1

В медийния център на A1 България (Newscenter A1) можете да откриете актуални новини за компанията, екипа, продуктите, услугите и инициативите, с които помагаме за дигиталната трансформация на хората, бизнеса и обществото. Посетете отделните категории, за да се запознаете с най-важната информация. 

Контакт